Blackjack spelregels

Het is een populair kaartspel en de term blackjack moet je vast en zeker wel een keer hebben gehoord. Veel mensen over de hele wereld spelen het spel. Wanneer je interesse hebt in dit spel is het natuurijk goed en ook belangrijk om jezelf bekend te maken met de verschillende spelregels. Wanneer je immers goed geпnformeerd bent is het mogelijk om het spel nog beter te spelen. Je kunt nog meer genieten van de mogelijkheden van dit spel en je kansen op het winnen van een prijs worden dan alleen maar beter. Blackjack is geen complex spel. De kansen op het winnen van een prijs zijn ook zeer goed te noemen. Zeker in vergelijking met andere online casino spellen. Het is heerlijk en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

Het blackjack spel en de blackjack spelregels

Misschien ken je het Nederlandse kaartspel 21-en. Het doel van dit spel is om zo dicht als mogelijk bij het getal 21 te komen. Iedere speler speelt voor zichzelf tegen de bank. De dealer is de bank trouwens. De dealer geeft iedere speler zijn kaarten. Het spel wordt met een tot zes pakjes kaarten gespeeld. Alle kaarten worden geschud. Iedere speler krijgt vervolgens twee kaarten. De dealer begint met een kaart. De punten van de kaarten zijn gemakkelijk te tellen. De waarde van de kaarten zie je op de kaarten. De boer, de dame en de heer zijn allemaal tien punten waard en de aas is een of elf punten waard. Wanneer je dus een kaart van tien punten plus de aas krijgt heb je eenentwintig punten. Je hebt dan blackjack en krijgt anderhalf keer je inzeet uitbetaald. 

Wanneer je geen blackjack hebt is het goed om zoveel als mogelijk punten te krijgen om toch dicht bij de eenentwintig punten te komen. Het is in ieder geval belangrijk om meer punten dan de bank te krijgen. Heb je meer punten dan de bank of alsnog eenentwintig punten dan krijg je een keer de winst uitbetaald. Je inzet wordt dus verdubbeld. 

Gratis beginnen met oefenen! 

Wanneer je nog niet zo bekend bent met het blackjack spel is het slim om eerst te oefenen. Ontdek de blackjack spelregels en zie hoe ook jij het spel beter onder de knie kunt krijgen. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken! Natuurlijk is het ook mooi om te starten en om zo de blackjack spelregels te ontdekken. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is!